Třísetová výhra na úvod turnaje v Madridu

Karolína Plíšková vstoupila do prestižního turnaje WTA Premier Mandatory v Madridu vítězstvím nad Ukrajinkou Lesjou Tsurenkovou, kterou porazila ve třech setech. Postupem do druhého kola tak vyrovnala své maximum z tohoto trunaje, teď ji čeká Lotyška Sevastovová.

Karolína Plíšková vyrovnala svou letošní antukovou bilanci na 2:2, na předchozím turnaji v Praze vypadla v prvním kole s Italkou Giorgiovou. V Madridu odstartovala lépe, ale jednoduché to rozhodně nebylo. „Byl to těžký zápas, chvílemi jsem ho určitě neměla pod kontrolou. Svou hru jsem našla až v rozhodujícím setu, kdy jsem hrála daleko agresivněji,“ zhodnotila utkání Plíšková.

S Lesjou Tsurenkovou se utkala popáté v kariéře a na antuce v Madridu zaznamenala své třetí vítězství. Česká favortika strávila na kurtu dvě hodiny a deset minut, nakonec zvítězila 7:6, 2:6, 6:2. „Nejdůležitější je výhra a postup do dalšího kola, snad navážu na výkon z posledního setu,“ přeje si Karolína.

Světová trojka postupem vyrovnala své maximum na madridské antuce. O jeho překonání svede souboj s Lotyškou Anastasií Sevastovovou, se kterou má vyrovnanou bilanci 1:1.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři