Fantazie! Karolína je v Paříži v semifinále

Karolína Plíšková znovu (už počtvrté) vylepšila své maximum na letošním French open. Turnajová dvojka v dnešní čtvrtfinálové bitvě udolala domácí Caroline Garciaovou a v zítřejším semifinále narazí na Simonu Halepovou, která předvedla neuvěřitelný comeback proti Jelině Svitolinové.

Karolína Plíšková se nachází ve famózní formě. Na Roland Garros, kde do letošního roku nikdy nevyhrála více než jeden zápas, postoupila už do semifinále! S Francouzkou Garciaovou měla před dnešním duelem vyrovnanou vzájemnou bilanci.

V prvním setu sice za stavu 5:4 nedokázala úvodní sadu doservírovat, ale v tiebreaku měla česká ranařka na vrch. Garciaová měla sice v prvním setu mnohem více winnerů, ale také nevynucených chyb. Ve druhém setu to dlouho byla tahanice, obě soupeřky byly naprosto dominantní při svém servisu. Až do stavu 5:4.

V rozhodující chvíli dokázala Plíšková zabrat a po hodině a 51 minutách slavila postup do semifinále! V něm narazí na Rumunku Simonu Halepovou, která se Svitolinovou prohrávala už 3:6, 1:5, přesto dokázala tenhle zápas otočit.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři