Osmifinále v Miami nabídne český souboj

Karolína Plíšková si ve třetím kole turnaje v Miami poradila s Julií Putincevovou, kterou porazila po setech 7:5, 6:3. Utkání bylo po první sadě na několik hodin přerušené kvůli vytrvalému dešti. To ale současnou světovou trojku neřibrzdilo a v další fázi prestižního podniku narazí na fedcupovou spoluhráčku Barboru Strýcovou. 

Karolína se v první sadě s Putincevovou dlouho tahala, rozhodující brejk přišel až v závěru a po hodině a sedmi minutách to přineslo zisk prvního setu. Hned zkraje toho druhého přišel zničehonic pořádný liják a šlo se do šaten. Po pauze se ale Karolína vrátila ve skvělém rozpoložení. „Ta pauza způsobená deštěm byla samozřejmě nepříjemná, ale snažila jsem se být pozitivní. Pak jsme se znovu rozcvičila a cítila jsem se dobře,“ nechala se po utkání slyšet Karolína.

Druhý set už byl jasně v režii české tenistky, nakonec ho získala v poměru 6:3 a radovala se z postupu do osmifinále. Už teď tak výrazně překonokala svůj loňský zápis, kdy vypadla hned v prvním kole. V osmifinále Karolína narazí na další Češku – Barboru Strýcovou a diváci se tak mohou těšit na velmi pikantní souboj.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři