Karolína Plíšková končí ve Stuttgartu ve čtvrtfinále

Karolína Plíšková na turnaji v německém Stuttgartu obhájila loňský výsledek. Také letos skončila na antukovém turnaji ve čtvrtfinále, po více než tříhodinové bitvě podlehla domácí Lauře Siegemundové. Německá tenistka tak dál živí naději na druhou finálovou účast na tomto turnaji v řadě.

Byla to nesmírně napínavá bitva, Karolína v prvním setu vedla už 5:2, ale úvodní sadu nedokázala doservírovat a nakonec ji ztratila v tiebreaku. Ve druhém setu se česká reprezentantka dokázala zvednout a vynutila si rozhodující dějství. V tom ale nakonec ztrátu servisu dohnat nedokázala a prohrála po výsledku 6:7, 7:5, 3:6. „Byl to těžký zápas, některé momenty si vyčítám, ale tak už to někdy bývá. V koncovce zápasu už jsem neměla dost sil,“ zhodnotila Plíšková.

Na turnaji ve Stuttgartu tak Karolína obhájila loňské čtvrtfinále, kdy vypadla s Radwaňskou. Plíškovou teď čeká turnaj na domácí půdě, v pondělí startuje turnaj v pražské Stromovce. „Na turnaj v Praze se vždy těším, přijdou se na mě podívat kamarádi, kteří jinak tu možnost v sezoně nemají,“ říká aktuálně třetí hráčka světového žebříčku.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři