Plíšková uspořádala turnaj pro Klokánek

Karolína Plíšková si v nabitém tréninkovém programu našla čas a uspořádala tenisový turnaj osobností, který jejímu Nadačnímu fondu vynesl více než půl milionu korun. Získané prostředky půjdou jako obvykle na dobrou věc. Slavná tenistka se v předvánočním čase rozhodla podpořit FOD Klokánek. 

Ve Vestci u Prahy se sešla celá řada známých osobností ze světa sportu i kultury. Charitativního turnaje ve čtyřhře pod záštitou Nadačního fondu Karolíny Plíškové se zúčastnili třeba fotbalisté Horst Siegl, Láďa Vízek s dcerou Pavlínou Šmicerovou, Tomáš Necid, hokejisté Tomáš Vlasák, Patrik Eliáš nebo moderátor Petr Suchoň.

Po celý den panovala skvělá atmosféra, prodávalo se vánoční cukroví a i tento výtěžek putoval na konto nadace naší nejlepší tenistky. „Jsem ráda, že se i další akce povedla. Všichni se dobře bavili a ještě jsme pomohli dobré věci,“ radovala se Plíšková, která se v průběhu dne s diváky různého věku ochotně fotila, nebo se svým podpisem zvěčňovala na kartičky.

Po turnaji následovala afterparty v nedalekém casinu, kde Plíšková soutěžila v míchání drinků, dražily se sportovní artefakty a na programu bylo i vystoupení populárního dua Těžkej Pokondr. „Večer už byla atmosféra hodně uvolněná a na Pokondry jsme si zatančili. Moc ráda bych poděkovala všem aktérům a partnerům, jsme moc rádi, že nás podporují,“ zhodnotila Karolína Plíšková, která ve své nadaci nashromáždila už více než milion korun.

 

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři