Tenisový kemp Karolíny Plíškové – poslední volná místa!

Karolína Plíšková pořádá tenisový kemp pro děti. Konat se bude ve dnech 26. – 29. července v areálu Vista v pražském Motole pod taktovkou nejlepší české tenistky a bývalé světové jedničky Karolíny Plíškové.

Děti  se mohou těšit na celou řadu významných osobností ze světa sportu i kultury. Kromě Karolíny Plíškové bude s dětmi i její sestra Kristýna, sportovní psycholog Marián Jelínek, televizní moderátor Petr Suchoň a celá řada dalších person. “Chceme dětem připravit neopakovatelné zážitky, aby si odsud odnesly nejen pocit dobře odvedené práce z tréninků, ale také se něco dozvěděly a zároveň si užily legraci,” říká královna es Plíšková.

Dětem se budou věnovat profesionální tenisoví trenéři, kondiční specialisté, fyzioterapeut či masér. Také skladba jídelníčku bude perfektně vyvážená a pestrá, navržená podle nutričních odborníků. “Vše bude zajištěné na profesionální úrovni, tak jak jsem sama zvyklá pracovat na okruhu,” dodává Plíšková.

Pro pokročilejší děti se na závěr kempu koná turnaj. Každý účastník si z tenisového kempu Karolíny Plíškové odnese několik upomínkových předmětů a vybavení značky FILA. Celý turnaj bude dokumentován fotografem a kameramanem.

Harmonogram

8:15 nástup dětí, snídaně

9:30 dopolední program, rozcvička, tenisový trénink

11:30 svačina, hry

12:30 oběd

14:00 odpolední program, tenisový trénink, kondice, kompenzační cvičení, hry

16:15 svačina

16:30 vyzvedávání dětí

Cena kempu je 9.500/osoba. V případě zájmu pište na emailovou adresu info@karolina-pliskova.com

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři