Plíšková se nenudí: Svatba, kemp pro děti a příprava na betony

Karolína Plíšková je po Wimbledonu v jednom kole. Minulý týden ve čtvrtek se v Monaku provdala za svého manažera a televizního moderátora Michala Hrdličku. Od pondělí už maká pod vedením trenérů Krupy a Všetíčka před blížícími se turnaji v Americe a k tomu všemu ještě pořádá kemp pro děti.

Plíšková s Hrdličkou si své ano řekli 19. července v nádherném prostředí radnice v Monte Carlu. Veselky se zúčastnili jen rodinní příslušníci a nejbližší přátelé. Hostina se odehrála v michelinské restauraci The Blue Bay. „Svatební den jsme si moc užili, bylo to krásné a zároveň klidné. Žádná hektika, nebo stres,“ řekla Karolína Plíšková, která přijala i manželovo příjmení. Pro tenisové fanoušky se ale nic nemění, jméno aktuální tenisové devítky zůstává stejné.

Už příští týden se Plíšková vypraví za velkou louži, svůj první turnaj coby vdaná pani odehraje v kanadském Montrealu. „Od pondělí se připravuju v domácích podmínkách a tělo dostává zabrat. První dny po delším volnu jsou vždy nejhorší, ale jde to nahoru. Do Montrealu jedu s mentálním koučem Mariánem Jelínkem a manželem Michalem,“ prozrazuje královna es.

Od čtvrtka do neděle se navíc v rámci svého nabitého tréninkového programu bude věnovat i dětem na tenisovém kempu, který pořádá v pražském Motole. „Zájem o náš kemp byl hodně velký, kapacita 40 dětí byla velmi rychle zaplněna. Máme zajištěných sedm profesionálních trenérů a také já budu s dětmi každý den. Navíc chystáme besedy se známými osobnostmi, zajímavé ceny a dárky. Moc se těším,“ uzavřela populární česká tenistka.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři