Nadšené děti! Tenisový kemp Karolíny Plíškové se vydařil

Karolína Plíšková si se sestrou Kristýnou našly v nabitém tréninkovém programu čas, aby se mohly věnovat dětem v rámci prvního ročníku tenisového kempu Karolíny Plíškové, který se ve dnech 26.- 29.7. konal ve Vista Resortu v pražském Motole.

„Byly to skvělé čtyři dny, děti nás nabíjely pozitivní energií a nadchlo mě jejich zaujetí pro tenis,“ radovala se Karolína Plíšková po skončení kempu, kterého se zúčastnilo čtyřicet dětí ve věku od 4 do 15 let.

Děti byly rozdělené do 10 výkonnostních skupin a pod taktovkou šéftrenéra Ondřeje Dohnala trávily na kurtech čtyři hodiny denně. „Přestože panovalo mimořádně teplé počasí, všichni zvládli celé čtyři dny ve vysoké intenzitě, úroveň tenisu mě mile překvapila,“ zhodnotila Kristýna Plíšková.

Účastníci kempu každý den obdrželi dárek od partnerů sester Plíškových, na programu byly besedy, kterých se zúčastnili moderátor TV Nova Petr Suchoň, bývalá elitní tenistka Klára Koukalová, fedcupový kapitán Petr Pála nebo sportovní psycholog Marián Jelínek.

„Ještě jednou bych ráda všem dětem i rodičům poděkovala za účast a krásné čtyři dny a už teď se těšíme na příští rok,“ uvedla na závěr organizátorka kempu a bývalá světová jednička Karolína Plíšková. Kompletní fotogalerii z kempu naleznete na oficiálních facebookových stránkách Karolíny Plíškové: https://www.facebook.com/pliskovakarolina/

 

 

 

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři