Team Plíšková je zpět! Dvojčata si zahrají čtyřhru po pěti měsících

Na turnaji Connecticut Open v New Haven dojde k návratu deblové dvojice Team Plíšková zpět na okruh WTA. Naposledy spolu hrály Karolína s Kristýnou čtyřhru v březnu letošního roku v Indian Wells.

Karolína a Kristýna Plíškovy spolu nastupovaly na tenisových turnajích ve čtyřhře pravidelně až do roku 2014 a dokázaly vyhrát tři turnaje. První triumf přišel v roce 2013 v Linci a v následující sezoně pak přišla i vítězství v Bad Gasteinu a Hong Kongu.

Na letošním klání v New Haven se opět naskytla příležitost spojit síly. Karolína dostala divokou kartu pro singlový turnaj a Kristýna se pokoušela dostat do hlavního pavouka z kvalifikace. A i když prohrála s Aljaksandorou Sasnovičvou z Běloruska, v New Haven zůstává dál a zahraje si čtyřhru.

„Je fajn, že si zase můžeme společně s Karolínou zahrát. Věřím, že si to užijeme,“ říká o dvě minuty mladší dvojče.

V pavouku čtyřhry čeká na „Team Pliskova“, jak si zvykli tenisoví fandové po celém světě páru dvojčat říkat, těžký soupeř. Proti Karolíně s Kristýnou se v prvním kole měly postavit Timea Bacsinská ze Švýcarska a domácí hráčka Coco Vandewegheová. Ty ale na poslední chvíli debla odhlásily a nahradily je Belgičanky Kirsten Flipkensová a Alison Van Uytvancková.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři