Karolínu čeká v prvním kole US Open Zarina Dijasová

Karolína a Kristýna Plíškovy na turnaji v New Haven ve čtyřhře končí předčasně a do semifinálových bojů už nenastoupí. Zároveň se obě sestry už dozvěděly jména soupeřek pro grandslamové US Open.

Dvojčata Plíškovy se společně na okruhu WTA objevily po pětiměsíční pauze a zvládly vítězně oba dva zápasy, které odehrály. Bohužel semifinálový duel, který se měl hrát v pátek, předčasně skrečovaly.

„Důvodem jsou problémy s ramenem, které Karolínu na americkém turné už několik týdnů trápí,“ vysvětluje manažer Michal Hrdlička.

Obě sestry se nyní z New Havenu přesunou do New Yorku. Karolína je nasazená do posledního grandslamového turnaje roku 2018 jako číslo 8, klání ve Flushing Meadows si zahraje i její sestra Kristýna.

Během čtvrtečního večera se také obě dozvěděly jména soupeřek pro první kolo US Open. Karolína nastoupí proti Zarině Dijasové z Kazachstánu, kterou ve dvou předchozích vzájemných utkáních porazila. Kristýnu čeká duel s vítězkou nedávného turnaje Masters v Cincinnati Kiki Bertensovou z Nizozemska.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři