Karolína po US Open: Počítám s Fed Cupem a ráda bych i Turnaj mistryň

Grandslamové čtvrtfinále na US Open si Karolína Plíšková zahrála potřetí v řadě, a i když jí stopku vystavila Serena Williamsová, odjížděla z New Yorku, co se předvedené hry týče, s dobrými pocity.

„Není to výhra, ale jsem ráda za to, že jsem se vrátila na úroveň, které bych se chtěla držet,“ vyprávěla po konci svého účinkování českým novinářům. „Zápas od zápasu se má hra zvedala a zpátky byla i chuť do tenisu,“ dodala.

Posledním grandslamem sezony ale tenisová sezona nekončí a po krátké pauze nastane čas asijského turné. A pokud by se dařilo i výsledkově, není vyloučený ani start na Turnaji mistryň. „Je to motivace, vlastně jako vždycky. Kdyby to vyšlo, už bych se kvalifikovala potřetí. Nechci se tím ale nijak svazovat. Šance ale je a vše mám ve svých rukou,“ říká čtvrtfinalistka US Open.

Po konci americké šňůry se opět zřejmě obmění realizační tým. V New Yorku působila na postu trenérky španělská legenda Conchita Martinezová. „Do Asie se mnou ale asi pojede Rennae Stubbsová. A co bude příští rok, na to si ještě musíme sednout,“ dodala.

Ještě předtím by ale měli Karolínu vidět v akci i čeští fanoušci v O2 areně. „Ve finále Fed Cupu v Praze bych chtěla hrát,“ říká Karolína Plíšková.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři