Karolína byla nominována do českého týmu na finále Fed Cupu

Karolína bude Českou republiku reprezentovat ve finále Fed Cupu proti USA. Kapitán Petr Pála jí nominoval mezi čtveřici hráček, které budou usilovat už o šestý triumf v poslední dekádě. Karolína se může stát vítězkou prestižní týmové soutěže už potřetí.

Petr Pála nominoval vedle Karolíny také Petru Kvitovou, Barboru Strýcovou a Kateřinu Siniakovou. Soupeřkami českého týmu bude výběr USA, který budou reprezentovat Danielle Collinsová, Sofia Keninová, Alison Riskeová a Nicole Melicharová.

Karolína vyhrála se svými spoluhráčkami Fed Cup už v letech 2015 a 2016. A letos tedy má šanci na hattrick. „Ve finále Fed Cupu v Praze bych chtěla hrát,“ říkala už v září na americkém turné.

A protože jí vyšel závěr sezony a dostala se i do semifinále Turnaje mistryň, kapitán Petr Pála pozval Karolínu opět do týmu. „Reprezentovat Českou republiku je pro mě čest a jsem téhle soutěži hodně vděčná,“ říká Karolína.

Finále Fed Cupu 2018 se uskuteční v pražské O2 aréně 10. a 11. listopadu a čeští fanoušci tak budou po delším čase zase mít možnost vidět Karolínu na vlastní oči.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři