Karolína Plíšková ukončila spolupráci s kondičním trenérem Markem Všetíčkem

Po necelých devíti měsících končí spolupráce Karolíny Plíškové s kondičním trenérem Markem Všetíčkem. Ten se k týmu připojil letos v březnu před americkým turné. V nové sezoně povede českou tenistku nový odborník.

„Ve spolupráci se zahraničními trenéry tenisu Rennae Stubbsovou a Conchitou Martinezovou se zvolil jiný směr, kterým se bude Karolina ubírat,“ sdělil manažer tenistky Michal Hrdlička s tím, že jméno nového kondičního specialisty oznámí na začátku přípravy na novou sezonu.

„Markovi děkuji za necelý rok spolupráce a přeji mu hodně úspěchů v další kariéře,“ řekla Karolína, která v pondělí odjela na dovolenou, kde bude pokračovat v léčbě svých zranění.

Marek Všetíček nyní bude spolupracovat s Tomášem Berdychem, který se po zdravotní pauze chystá na návrat na tenisové kurty: „S Kájou to byla fajn zkušenost, pevně věřím, že bude i nadále úspěšná. Já mám před sebou další pracovní výzvu.“

Realizační tým Karolíny Plíškové aktuálně tvoří tři cizinci. Tenisovou stránku mají na starosti Australanka Rennae Stubbsová a Španělka Conchita Martinezová, která v roce 1994 vyhrála Wimbledon. Fyzioterapeutem je Španěl Martin Salvador.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři