FILA prodloužila partnerství s globální tenisovou hvězdou Karolínou Plíškovou

FILA oznámila, že prodloužila své partnerství s osmou hráčkou světa a globální tenisovou hvězdou Karolínou Plíškovou. FILA začala spolupracovat s Karolínou na začátku roku 2016, byla u jejího finále US Open v témže roce a v roce 2017 jí doprovázela u postupu na první místo světového žebříčku WTA. Karolína následně potvrdila svou formu vítězstvím na pěti turnajích v posledních dvou letech.

„Karolína prokazuje rok co rok, že je jednou z nejlepších sportovkyň světa. Nemůžeme být více nadšení, že naše partnerství bude nadále pokračovat,“ říká Gene Yoon, globální předseda FILA. „Těšíme se na to, že budeme součástí jejích úspěchů po mnoho dalších let,“ dodal.

Šestadvacetiletá Karolína Plíškova zakončila impozantní sezónu 2018 postupem do semifinále Turnaje mistryň BNP Paribas WTA, které bylo zároveň jejím třetím po sobě jdoucím vystoupením na závěrečném klání sezony. Karolína vyhrála v roce 2018 turnaje ve Stuttgartu a Tokiu a postoupila do finále Tianjian Open. Zaznamenala také účasti v semifinále v Brisbane a v Madridu a přidala čtvrtfinále na Indian Wells a v Miami. Byla úspěšná i na grandslamech, postoupila do čtvrtfinále Australian Open i US Open. Aktuálně má na svém kontě 16 titulů na okruhu WTA, z toho 11 ve dvouhrách.

„Značku FILA jsem si za tři dosavadní roky spolupráce zamilovala a jsem nadšená, že bude i nadále podporovat mě samotou i mou kariéru,“ říká Karolína Plíšková. „Oceňuji odhodlání poskytovat nejkvalitnější sportovní obuv i oblečení, které nejen že vypadá úžasně, ale také mi pomáhá dosáhnout těch nejlepších výsledků na kurtu,“ dodává.

FILA se pyšní dlouhou a významnou historií ve světě tenisu. Spolupracuje s řadou předních hráčů a hráček organizací ATP a WTA, ale i s jednotlivými turnaji a organizacemi. FILA je mimo jiné sponzorem BNP Paribas Open v Indian Wells, kanadského Rogers Cupu, turnaje Western & Southern Open v Cincinnati nebo Porsche Tennis Grand Prix ve Stuttgartu. Kromě partnerských akcí je FILA oficiálním dodavatelem kanadského tenisu či tenisové akademie Kim Clijstersové v Belgii.

Značka FILA byla založena před více než sto lety bratry Filovými v italské Bielle a dnes je přední značkou sportovního a rekreačního oblečení a obuvi, distribuovanou po celém světě. Společnost FILA dosáhla světové prestiže díky tomu, že uvádí na trh produkty s výrazným designem a stylem a podporuje svou image spojením s předními sportovci z celého světa.

Produkty FILA si můžete prohlédnout na www.fila.com.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři