Na Fed Cup se těším, v Ostravě to bude velká bitva, říká Karolína

Už druhý únorový víkend čeká na český fedcupový tým souboj s Rumunskem. Karolína je po návratu z Austrálie opět připravená bojovat za české barvy.

Karolína je tradiční oporou českého týmu a od roku 2015 reprezentovala Česko v devíti utkáních. Její bilance je doposud 14 zápasů a 10 vítězství. V letech 2015 a 2016 pak byla i členkou vítězného týmu ve finále. Proto nechce chybět ani tentokrát.

„Na únorový Fed Cup se moc těším. Loňské finále jsem bohužel kvůli nemoci a zranění zmeškala, tak se pokusím dostat do něj náš tým i letos,“ říká Karolína.

Rumunsko do Ostravy posílá tu nejlepší možnou sestavu. „Přijede i Simona Halep, takže to bude velká bitva! Ale v Ostravě je vždy báječná atmosféra, naposledy jsme tam porazily Španělky,“ dodává Karolína.

Rumunský tým tvoří vedle nedávné světové jedničky Simony Halep také Mihaela Buzarnescu, která figuruje na 28. místě žebříčku WTA. Společně s nimi jsou v nominaci také Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan a Monica Niculescu. Všech pět rumunských tenistek patří do světové stovky.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři