V Dubaji čeká Karolínu souboj s Dominikou Cibulkovou

Po nuceném odhlášení z klání v Dauhá čeká Karolínu start na turnaji v Dubaji. Na něm loni skončila ve čtvrtfinále, v roce 2015 dokonce došla do finále. Letos je nasazená jako turnajová čtyřka a v prvním kole měla volný los. V úterý už jí ale čeká souboj se Slovenkou Dominikou Cibulkovou.

Přesun z Dauhá do Dubaje proběhl bez problémů, přesto se Karolína soustředila zejména na to, aby se dala před nacházejícím turnajem do pořádku. V předvečer zahájení turnaje v Dubaji také promluvila o tom, jak je se cítí.

„Samozřejmě, že ještě nejsem připravená na sto procent, ale už mě můj zdravotní stav nějak neznepokojuje. Fakt ale je, že když jsem na kurtu, připadám si opravdu, jakobych strávila tři dny v posteli. Můj fyzický stav jednoduše není úplně ideální. Naštěstí se nezměnila razance mých úderů,“ říká Karolína, které v Dubaji dělá společnost trenérka Rennae Stubbsová.

V úterý se Karolína potká se Slovenkou Dominikou Cibulkovou, která figuruje na 30. místě žebříčku WTA a v prvním kole porazila Španělku Laru Arruabarrena-Vecino ve třech setech 5:7, 6:2 a 6:1.

„S Dominikou to nikdy není snadná procházka,“ glosuje Karolína nadcházející souboj. A faktem je, že vzájemnou bilanci má lepší právě slovenská tenistka, která vyhrála tři ze čtyř utkání.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři