Karolína porazila Cibulkovou ve třech setech, v Dubaji je v osmifinále

Karolína vstup do turnaje v Dubaji zvládla vítězně. Duel se Slovenkou Dominikou Cibulkovou pro sebe rozhodla ve třetí sadě, kterou ovládla 6:3. V osmifinále na ní čeká Američanka Alison Riske.

První zápas po zdravotní pauze začal pro Karolínu velmi dobře. V prvním setu jí vycházela skoro vše, dokonce i po druhém servisu dokázala Kája suverénně vyhrávat výměny a měla lepší úspěšnost než u prvního podání. Cibulková vzdorovala jen čtyři gamy, pak přišla jasná dominance Karolíny a jistě získaná sada poměrem 6:2.

Ve druhém setu se ale Cibulková výrazně zlepšila, začala hrát agresivně a díky jedinému prolomenému servisu Karolíny si dokázala udržovat náskok a stav zápasu srovnala.

Před třetí sadou nastala nucená pauza. V Dubaji se totiž schylovalo k dešti a tak byl zápas na 30 minut přerušen. Přestávka rozhodně prospěla Karolíně, která se zase začala prosazovat svojí hrou a v téměř při každém podání Cibulkové hrozila brejkem. Rozhodující se ukázala šestá hra, kdy Karolína využila druhá brejkbol a zápas následně dopodávala k vítězství.

V osmifinále se Karolína střetne s Alison Riske z USA, která v Dubaji získala už skalpy Francouzky Alize Coznet i třinácté nasazené Julie Goerges z Německa.

Dubai Duty Free Tennis Championships, 2. kolo

Karolína Plíšková – Dominika Cibulková 6:2, 3:6, 6:3
Esa: 13:1. Dvojchyby: 2:4. Brejkboly: 3/8 – 1/1. Vyhrané míče: 87:67. Čas zápasu: 113 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři