Vstup do Indian Wells vyšel, Misaki Doi stačila jen v první sadě

Karolína vstoupila do singlového klání na Indian Wells úspěšně. Zápas s Japonkou Misaki Doi se sice protáhl na tři sety, druhou a třetí sadu však Karolína jasně ovládla a po 103 minutách postoupila do 3. kola.

V prvním setu se Karolína nevyhnula malé krizi a po dvou ztracených podáních v řadě pustila japonskou soupeřku do brejku. Vzápětí však srovnala a sada dospěla do tie-breaku, kde Misaki Doi předváděla opravdu výborný tenis a zaslouženě si připsala první dějství.

Ve druhém setu ale přišla razantní změna. Karolína se začala trefovat do servisu a i při podání soupeřky hrála velmi jistě a vypracovala si vedení 5:0. Japonka sice získala aspoň game a ještě zabojovala, ale druhou sadu rychle ztratila. Karolína stylově zakončila dějství při třetím setbolu a esem a i dál pokračovala v dominanci.

Pro vývoj zápasu byla velmi důležitá první hra třetí sady, kterou Karolína po velkém boji získala a následně opět utekla Japonce na 4:0. Misaki Doi se pak už nezmohla na obrat a Karolína po hodině a 43 minutách zakončila dalším krásným úderem z returnu.

Ve třetím kole čeká Karolínu Belgičanka Ysaline Bonaventure, která překvapivě zdolala nasazenou Donnu Vekič ve třech setech.

Indian Wells, 2. kolo:

Karolína Plíšková – Misaki Doi (Jap.) 6:7(4), 6:1, 6:1
Esa: 12:2. Dvojchyby: 5:7. Brejkboly: 7/9 – 2/4. Vyhrané míče: 86:69. Čas zápasu: 103 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři