AceQueen opět kraluje své disciplíně. Kája nasázela nejvíce es ze všech!

Začátek roku 2019 zastihl Karolínu ve velmi dobré formě. Drží sedmou příčku na rankingu WTA a věrná své přezdívce AceQueen jasně dominuje ve statistikách es. To dokumentuje aktuální žebříček této disciplíny.

Kája během 18 utkání nasázela soupeřkám celkem 146 es a zároveň první je i ve statistikách bodů zahraných po prvním servisu, tam je její úspěšnost na hodnotě 63,1 %.

Po čtvrtfinálové účasti v Indian Wells se Karolína z Kalifornie přesunula na Floridu, kde jí na Miami Open čeká obhajoba čtvrtfinálové účasti.

Už od víkendu se Kája aklimatizovala v novém prostředí a navštívila i zápas basketbalové NBA Miami Heat – Charlotte Hornets. Pak si při tréninku pod dohledem Conchity Martinez vyzkoušela i prostředí Hard Rock Stadium.

Na rozdíl od Indian Wells tentokrát Karolína vynechá turnaj čtyřhry a do bojů Miami Open 2019 vstoupí jako turnajová pětka. Ve čtvrte jí bude čekat vítězka duelu mezi Chorvatkou Petrou Martic  a Zhang Shuai z Číny.

Fanoušci Karolíny zároveň mohou značku AceQueen už i obléknout, na světě je nová kolekce triček a mikin pro děti i dospělé, kterou lze objednat na e-shopu AceQueen.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři