Kolekce AceQueen Karolíny Plíškové se bude prodávat na turnaji WTA v Praze

Nová kolekce sportovního oblečení řady AceQueen spatřila světlo světa už na začátku roku 2019. Trička nebo mikiny pro dospělé i děti nyní budou k mání i na pražském turnaji WTA a dají se objednávat také na e-shopu oficiálních stránek Karolíny Plíškové.

Značka AceQueen vznikla díky osobitému tenisovému pojetí Karolíny, která dlouhodobě kraluje statistikám podání a es na tenisových turnajích. „Potěšilo mě, jak mí fanoušci reagují na tuhle značku a rozhodli jsme se s mým týmem vyrobit pro fanoušky novou kolekci oblečení pro tuto sezonu,“ říká Karolína k nápadu, který stál u zrodu nové řady volnočasových oděvů.

K mání jsou trička i mikiny z biobavlny v moderním střihu pro pány dámy i děti. „Myšlenka zaujala i našeho partnera na sportovní oblečení firmu FILA a mohu prozradit, že do budoucna plánujeme spolupráci i výrobu další řady oblečení,“ říká manažer Michal Hrdlička.

Stánek s novou kolekcí bude i na turnaji J&T Banka Prague Open v následujícím týdnu na kurtech pražské Sparty ve Stromovce. Novou kolekce můžete objednávat také prostřednictvím e-shopu na stránkách Karolíny Plíškové www.karolina-pliskova.com

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři