Karolína už trénuje v Římě, zdravotní testy jí potěšily

Karolína už se přesunula do dějiště dalšího turnaje okruhu WTA do Říma a co je podstatné, už může trénovat naplno. V italské metropoli se také chce představit jak ve dvouhře, tak i v deblu.

Nejdůležitější zprávou jsou ale novinky ohledně léčby. „Chtěla bych informovat moje fanoušky o mém zdravotním stavu. Dnes jsem dostala podrobné výsledky testů a vypadá to, že virus je pryč. Konečně tak můžu začít naplno makat,“ hlásí Karolína.

V průběhu sobotního dopoledne jí dělala sparingpartnerku v tréninku Slovenka Dominika Cibulková, odpoledne Karolína trénovala s Julií Goerges z Německa. S ní se také domluvila na společné účasti v turnaji čtyřhry.

Nejdále v Římě zatím došla Kája v roce 2017 do čtvrtfinále, kde jí vyřadila pozdější vítězka Elina Svitolina z Ukrajiny. Loni skončila ve druhém kole po prohře s Marií Sakkari z Řecka 1:2 na sety. Pro letošní ročník je Karolína nasazená jako číslo 4 a v prvním kole má volný los.

„Musím říct, že na zápasy tady v Římě se těším. Sice se mi tu nikdy moc nedařilo, ale to město mám hodně ráda. Máme tu svá oblíbená místa a restaurace. A snad to tentokrát vylepším i výsledkově,“ vypráví Karolína. Pokud bude příležitost a vše časově dobře dopadne, chtěl by Karolínin tým zajít i na nedělní večerní šlágr italské fotbalové Serie A mezi AS Řím a Juventusem Turín.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři