Jasný postup do 3. kola French Open! Kája nedala Kučové žádnou šanci

Karolína postupuje na grandslamovém Roland Garros do 3. kola. V duelu se Slovenkou Kristínou Kučovou neztratila ani jediný servis a zápas dovedla do vítězného konce za méně než hodinu.

Karolína měla zápas jasně pod kontrolou a její hra byla přesná a razantní. Jediný těžší moment nastal na začátku prvního setu, kdy za stavu 1:1 odvracela brejkbol, ale třemi vítěznými míči v řadě svůj servis podržela.

V dalším průběhu pak slovenské rivalce nedala žádnou šanci a dařilo se jí na podání, kde nasázela osm es. Kája si navíc vyzkoušela i zbrusu nový kurt Suzanne-Mathieu, který vyrostl před letošním French Open.

„Když člověk vyhraje, vypadá vše snadněji. Ale je fakt, že má hra byla dobrá a když jsem potřebovala předvést něco víc, tak jsem zapnula a dařilo se mi,“ řekla Karolína po utkání.

Během prvních dvou kol neztratila ani set a soupeřkám povolila jen 11 gamů. Ve třetím kole jí ale čeká ambiciozní Petra Martič, která se pyšní ještě lepší bilancí. Ons Jabeur porazila v prvním kole 6:1 a 6:2, Kristinu Mladenovič pro změnu 6:2 a 6:1.

French Open, Roland Garros, Paříž, 2. kolo:

Karolína Plíšková (2) – Kristína Kučová (Slov.) 6:2, 6:2
Esa: 8:0. Dvojchyby: 1:4. Brejkboly: 4/7 – 0/1. Vyhrané míče: 89:57. Čas zápasu: 57 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři