Postup do semifinále v Eastbourne ve velkém stylu! Karolína nadělila i kanára

Suverénní výkon a jako pečeť postupu do semifinále kanár. Karolína je na turnaji Nature Valley International už potřetí v kariéře v semifinále. Rusku Ekaterinu Alexandrovu porazila jistě 6:2 a 6:0.

Karolína hrála ve čtvrtečním utkání téměř bezchybně. Snažila se hrát aktivně a také zaznamenala 22 winnerů oproti pouhým třem nevynuceným chybám.

„Ale začátek byl dost těžký,“ přiznala Kája. „Bylo pár okamžiků, které jsem nezahrála dobře. Ale v těch důležitých chvílích jsem zvolila dobré řešení a hrála jsem lépe,“ vyprávěla.

Stejně jako v předchozích zápasech v Eastbourne zdobil kromě servisu hru Karolíny vynikající return a časté přechody na síť. „Možná jsem na ní chodila příliš často. Ale prostě to tak chtěla hrát pokaždé, když jsem mohla a hlavně při druhém podání,“ dodala.

Ekaterina Alexandrova ve druhé polovině utkání nenašla už žádnou zbraň, jak hru Karolíny narušit a ve druhém setu nezískala ani game.

Karolína v Eastbourne zatím prochází turnajem bez ztráty setu a na gamy má skóre 36:11. V semifinále jí ale čeká velmi těžká soupeřka. „Kiki Bertensová mě loni porazila ve Wimbledonu a na trávě umí. Budu muset být trpělivá, protože mi určitě nedá tolik šancí jako dosavadní soupeřky,“ ví Karolína.

Nature Valley Classic 2019, čtvrtfinále:

Karolína Plíšková (2) – Ekaterina Alexandrova (Rus.) 6:2, 6:0
Esa: 6:3. Dvojchyby: 3:5. Brejkboly: 5/10 – 0/0. Vyhrané míče: 55:31. Čas zápasu: 54 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři