Spanilá jízda v Eastbourne pokračuje. Kája povolila Kiki Bertens jen tři gamy

Karolína pokračuje na turnaji Nature Valley International v Eastbourne ve skvělých výkonech a ani v semifinále neztratila ani set. Kiki Bertens z Nizozemska porazila jasně 6:1 a 6:2.

Souboj se čtvrtou hráčkou světového žebříčku byl jednoznačný, Karolína totiž navázala na dosavadní výkony na turnaji a opět ukázala pestrou hru a spoustu vítězných úderů. Vůbec nevadilo, že úspěšnost prvního servisu u ní klesla pod 50 procent.

Karolína své soupeřce odvedla prohru z posledního zápasu, který rivalky sehrály ve Wimbledonu. „Mám pocit, že hraji mnohem lépe než loni. A i když byla Kiki Bertens pod tlakem, tak jsem nepřestávala útočit. Chodím na síť trochu víc než dřív a myslím, že to na ní platilo,“ zhodnotila své vystoupení.

V první i druhé sadě prolomila Karolína dvakrát servis své soupeřky a sama nenabídla ani jediný brejkbol. Zápas pak zkompletovala za necelou hodinu.

Ve finále se Karolína střetne s Angelique Kerber z Německa. „Bude to tvrdý zápas, Angelique na trávě hraje asi nejlépe. Ale dřív už jsem jí tam porazila. Musím se na ten zápas podívat a dostat z něj pozitiva. Zítra uvidíme. Podívám se možná znovu na ten zápas a zkusím z něj dostat pozitiva. Chci tady zítra tuhle práci dokončit,“ dodala Karolína.

 

Nature Valley Classic 2019, semifinále:

Karolína Plíšková (2) – Kiki Bertens (3-Niz.) 6:1, 6:2
Esa: 3:5. Dvojchyby: 0:2. Brejkboly: 4/7 – 0/0. Vyhrané míče: 55:30. Čas zápasu: 58 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři