Karolína hostila na svém kempu 50 tenisových talentů

Stejně jako v loňském roce přivítala Karolína na konci července na svém kempu mladé talentované tenisty a tenistky. Tréninky pod taktovkou nejlepší české hráčky proběhly v areálu Vista v pražském Motole.

Ve druhém ročníku kempu se naplnila maximální kapacita 50 hráčů, o které se staralo 10 špičkových trenérů, 2 fitness specialisté a nechyběl ani fyzioterapeut.

„Letos bylo vyloženě tropické počasí, teploty přes 35 stupňů, ale dbali jsme na pravidelný pitný režim a i ve velkém horku všichni podali vynikající výkony,“ hlásila Karolína v průběhu setkání s mladými talenty. Perfektní ochranu před slunečními paprsky zajistily po celou dobu kempu produkty Avene.

Z role hráčky se Karolína po roce znovu proměnila v trenérku. „Určitě bych se tomu chtěla v budoucnu věnovat. Na kempu jsme já i moje sestra Kristýna, takže se nás všichni mohou na cokoliv zeptat. Kemp je čtyřdenní, nedají se dělat zázraky, ale dětem můžeme ukázat, jak trénujeme, a jak vypadá den profesionálního tenisty,“ vyprávěla Karolína.

Na značkách se začínalo každý den před devátou ranní a děti si odvezly zkušenosti a zážitky, ze kterých mohou čerpat ve své další tenisové kariéře. Přednášku měl mentální kouč Marian Jelínek a na kemp zavítala dokonce i wimbledonská vítězka a Karolínina trenérka Conchita Martinez, která přijela do Prahy na návštěvu.

Poslední den kempu už byl na programu je závěrečný turnaj všech účastníků, fotonaut, vyhlášení a předání cen.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři