Vstup v Cincinnati Karolíně vyšel, ztratila jen čtyři gamy

Karolína postupuje v Cincinnati do osmifinále! Ve druhém kole turnaje porazila Číňaku Yafan Wang 6:1 a 6:3. Její další soupeřkou bude Rebecca Peterson ze Švédska.

Byl to první zápas obou tenistek a skončil jasným vítězstvím Karolíny. Ta povolila soupeřce první game až za stavu 5:0 a i přes malé komplikace ve druhém setu zkompletovala po 73 minutách postup mezi 16 nejlepších hráček. „Myslím, že ten tenis, co jsem předváděla, byl dobrý,“ sdělila Kája novinářům.

Dominantní přitom nebylo její podání ale často dávala vítězné údery zejména razantním forhendem. V osmifinále čeká švédská kvalifikantka Rebecca Peterson, která dokázala vyřadit v prvním kole Johannu Konta. „Nikdy jsem ji zatím hrát neviděla, takže se samozřejmě podívám na nějaká videa. Také trenérka Conchita Martinez koukala na její zápas, takže se určitě připravíme,“ dodala Karolína k dalšímu zápasu na turnaji.

Večer po dvouhře pak Kája se svou sestrou Kristýnou odehrály další kolo čtyřhry a získaly cenný skalp po vítězství nad deblovými specialistkami Nicole Melichar a Květou Peschke.


Western & Southern Open, Cincinnati, 2. kolo:

Karolína Plíšková (3) – Yafan Wang (Čína) 6:1 a 6:3
Esa: 4:5. Dvojchyby: 2:7. Brejkboly: 5/9 – 1/3. Vyhrané míče: 69:43. Čas zápasu: 73 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři