Karolínina esa z US Open budou opět pomáhat

Už se to stalo tradicí, a tak i letos budou esa Karolíny Plíškové pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují. Za každé eso, které nasází na US Open v New Yorku, poputuje na charitu 200 dolarů.

“Za každé eso, které dám na grandslamu, půjde 100 dolarů na bohulibé účely. Vždyť je dobře, že podání, které mi v tenise přináší řadu úspěchů, pomůže i tam, kde to potřebují nejvíc,” říká Karolína, která je v tenisovém světě přezdívána AceQueen.

A poněvadž se k dobročinné akci přidala stejnou částkou i investiční skupina CONSEQ, bude výtěžek dvojnásobný. „V Consequ dlouhodobě a rádi přispíváme na charitativní účely. Karolínin nápad nás nadchl tím, že v sobě spojuje ušlechtilost i lásku ke sportu, která je vlastní i nám v Consequ. I my máme chuť pomáhat těm, kteří mají v životě méně štěstí. Proto jsme neváhali ani chvíli a Karolíně budeme nyní fandit dvojnásob,“ dodává marketingová ředitelka společnosti Ilona Němečková.

Karolína Plíšková jako nejlepší česká tenistka jde příkladem a chce pomáhat tam, kde je to potřeba. I proto v létě 2017 založila svůj vlastní Nadační fond, jehož hlavním posláním je finančními příspěvky podporovat dobročinné instituce nebo konkrétní osoby, jenž se nachází ve složitých situacích.

V minulosti Nadační fond Karolíny Plíškové pomohl dětskému onkologickému oddělení v Motole nebo Fondu ohrožených dětí Klokánek.

Všeobecně se ví, že servis bývá jednou z hlavních zbraní nejlepší české tenistky. Karolína dlouhodobě potvrzuje toto mínění i čísly. Hráčkou, která zaznamenala nejvíc es na turnajích WTA, se stala v letech 2015, 2016 i 2017. A na čele průběžného pořadí se drží i letos.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři