Karolína se počtvrté za sebou kvalifikovala na Turnaj mistryň!

Karolína si i letos zahraje Turnaj mistryň, a bude zároveň jedinou hráčkou, která startovala na třech předchozích kláních. Vstupenku na závěrečný turnaj sezony do Shenzenu definitivně získala po turnajovém triumfu v Zhengzhou.

Rok 2019 je pro Karolínu výjimečný. Jako zatím jediná na okruhu WTA vyhrála už čtyři turnaje a na svém kontě má letos už 49 vítězných utkání proti 13 prohraným.

„Je to úžasná sezona. Vždy je na začátku roku mým cílem, dostat se na Turnaj mistryň. Když se to povede, je to důkaz, že rok je povedený. Je až neuvěřitelné, že jsem se tam dostala počtvrté za sebou,“ těší Karolínu.

Od stabilitě jejích výkonů svědčí i to, že od roku 2014 nepřetržitě zaznamenává v sezoně minimálně 40 vyhraných utkání. Letos triumfovala na třech různých površích. V Brisbane a Shengzhou se hrálo na hardu, v Římě na antuce a v Eastbourne na trávě. Kája tak potvrdila i svou všestrannost.

Na Turnaj mistryň 2019 se kvalifikovala jako druhá v pořadí, místenku na finálový turnaj sezony už měla dříve zajištěnou jen světová jednička Ashleigh Barty z Austrálie.

„Těším se zase na setkání s těmi nejlepšími i na to, že poznám Shenzen,“ vzkázala Karolína organizátorům Turnaje mistryň. Finále WTA se uskuteční od 27. října do 3. listopadu.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři