Ukončení spolupráce s Conchitou Martinez

Karolína Plíšková se po skončení sezony rozhodla ukončit spolupráci se španělskou trenérkou Conchitou Martinéz, která byla členem jejího realizačního týmu od srpna loňského roku.

Karolína pod vedením Conchity Martinez získala v letošní sezony čtyři tituly na čtyřech různých površích. “Děkuji Conchitě za odvedenou práci, myslím, že jsem se díky ní stala lepší hráčkou. Doufám, že se ji bude i dál dařit. Já se teď chci zkusit zase ještě posunout,” uvedla Karolína.

Jméno nového kouče zatím není známé. “Po Turnaji mistryň se Karolína definitivně takto rozhodla a od té doby jsme začali jednat ve věci angažování nového trenéra. Momentálně už probíhají vyjednávaní a jakmile budou u konce, budeme informovat fanoušky. Jasno by mělo být před začátkem přípravy na další sezonu,” řekl Karolínin manažer Michal Hrdlička.

V realizačním týmu nadále zůstává chorvatský kondiční trenér Azuz Simcich a španělský fyzioterapeut Salvador Martín Guzman. Karolínu nyní čeká několikatýdenní tenisová pauza. “Čeká mě cesta do Miami na focení pro partnera a potom dovolená v teple. Přípravu na další sezonu zahájím na konci listopadu,” prozradila nejbližší plány aktuální světová dvojka.

Náročné tréninkové dávky bude stejně jako loni polykat ve španělském Tenerife. “Tamní podmínky mi maximálně vyhovovaly, proto tam přípravu letos absolvuju znovu. Je tam skvělé počasí a můžu se tam soustředit jen na trénink,” vyjmenovala výhody soustředění na Kanárských ostrovech Plíšková, která v letošní sezoně znovu dominovala ve statistice nasázených es.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři