Karolína posílá Austrálii téměř půl milionu korun

Tak jak Karolína slíbila, tak také činí. Austrálii, ve které strávila první měsíc roku 2020, posílá na podporu a pomoc všem obětem požárů sumu blížící se půl milionu korun. Pomohla k tomu její esa, ale i české a slovenské celebrity ze světa sportu a šoubyznysu.

Za každé eso, které Karolína uhrála na australských turnajích, věnovala 200 dolarů. Suma díky 61 esům v sedmi zápasech vystoupala na 12 200 dolarů, tedy skoro 190 tisíc korun.

Přehled es na australském turné:
12 vs. Anna Tomljanovic
8 vs. Alison Riske
15 vs. Naomi Osaka
7 vs. Madison Keys
5 vs. Kristina Mladenovic
8 vs. Laura Siegemund
6 vs. Anastasia Pavlyuchenkova
Celkem 61 es

Další peníze pak přinesla dražba rakety, kterou pomohl zorganizovat velký fanoušek Karolíny a známý český moderátor Leoš Mareš. Ten nasadil vyvolávací cenu na 50 tisíc korun, částka ale díky slovenským fotbalistům Jurajovi Kuckovi a Martinovi Škrtelovi vystoupala na více než 10 tisíc euro. Nakonec ale dražbu i dvě vstupenky do hráčského boxu na zápasy Karolíny ve Wimbledonu vyhrál díky příhodu na 260 tisíc korun majitel stavební firmy Filip Onderka.

Na australském turné odehrála Karolína dva turnaje, v Brisbane dokázala obhájit loňský triumf, na grandslamovém Australian Open pak skončila ve třetím kole.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři