Karolína v Dubaji začala jasnou výhrou nad Mladenovičovou

Karolína vstoupila do turnaje v Dubaji impozantním vítězstvím nad Francouzkou Kristinou Mladenovičovou. Kája své soupeřce povolila jen tři gamy a zápas ukončila už po 68 minutách.

Pro Karolínu je turnaj v Dubaji prvním startem od grandslamového Australian Open a po téměř měsíční pauze na tvrdém povrchu ve Spojených arabských emirátech dominovala.

Mladenovičové nepovolila ani jednou atakovat servis a v klání nemusela čelit ani jedinému brejkbolu. Sama pak čtyři ze sedmi proměnila. „Proti Kristině je to vždycky těžké. Ale hrály jsme spolu v Austrálii, takže jsem věděla, co čekat. Byl to docela solidní první zápas. A i podmínky mi seděly. Ráda hraji, když je teplo a svítí slunce. Je to pak trochu rychlejší tenis a což je pro mě lepší,“ zhodnotila Karolína utkání.

Přitom se jí nějak výrazně nedařilo na podání, při prvním servisu měla úspěšnost jen 50%. V osmifinále se Kája střetne s vítězkou duelu mezi Kateřinou Siniakovou a Jelenou Rybakinovou z Kazachstánu.

Bezprostředně po utkání s Mladenovičovou nastoupila Karolína i do čtyřhry, kde společně se sestrou Kristýnou podlehly americko-brazilské dvojici Hayley Carter – Luisa Stefani 0:2 na sety.

 

Dubaj (SAE), dvouhra, 2. kolo:

Karolína Plíšková (ČR) – Kristina Mladenović (Fr.) 6:1, 6:2

Esa: 4:1. Dvojchyby: 5:8. Brejkboly: 4/7 – 0/0. Vyhrané míče: 62:39. Čas zápasu: 68 minut.

 

čtyřhra, 2. kolo

Karolína a Kristýna Plíškovy (ČR) – Hayley Carter, Luisa Stefani (USA/Braz.) 4:6, 4:6

Esa: 4:0. Dvojchyby: 3:0. Brejkboly: 0/3 – 2/3. Vyhrané míče: 48:58. Čas zápasu: 56 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři