Snadný start v Kataru. Bernarda Pera uhrála s Karolínou jen tři gamy

Karolína vstoupila do turnaje v katarském Dohá jednoznačným vítězstvím nad Bernardou Pera z USA. Své soupeřce povolila v utkání 2. kola zisk pouhých tří gamů a zápas ukončila po 56 minutách.

Karolína se jako třetí nasazená hráčka představila na centrálním kurtu a hned v první hře po boji prolomila podání soupeřky. Bernarda Pera sice brzy kontrovala, srovnala stav na 2:2, pak už ale vzala otěže zápasu do svých rukou Karolína a jednoznačně si došla pro výhru.

„Začátek byl trochu těžší, obě jsme hrály dobře, bylo tam několik těžkých a dlouhých her, ale pak se to zlomilo,“ vyprávěla Karolína. Ve druhém setu dokonce Kája vyhrála bez ztráty gamu a povolila uhrát soupeřce jen sedm míčů!

„Cítila jsem se dnes skvěle, je to dobrý začátek a určitě je pozitivní, že si mohu vzít věci, které dnes fungovaly i do dalšího zápasu,“ dodala Kája.

Ve středu změří síly s Ons Jabeur z Tuniska, se kterou se naposledy setkala na loňském US Open. „Snadný start neznamená nic. Zítra se zase začíná od nuly, bude to jiná soupeřka a rozhodně bude silná. Naposledy jsme s Ons Jabeur hrály třísetový zápas, takže si nemyslím, že to bude nějak jednoduché,“ říká Karolína.

Dohá (Katar), dvouhra, 2. kolo:
Karolína Plíšková (3-ČR) – Bernarda Pera (USA) 6:3, 6:0
Esa: 4:1. Dvojchyby: 1:8. Brejkboly: 5/9 – 1/3. Vyhrané míče: 58:31. Čas zápasu: 56 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři