Karolína končí v Kataru ve třetím kole po prohře s Ons Jabeur

Karolína končí letošní pouť na turnaji Qatar Total Open v Dohá už ve třetím kole. Duel s Ons Jabeur z Tuniska prohrála ve třech setech 4:6, 6:3 a 3:6.

Karolína v úterý doslova smetla z kurtu Barnardu Peraovou z USA, ve středu ale čelila daleko odhodlanější soupeřce. Ons Jabeur potrápila Káju už na loňském US Open a třísetová bitva se hrála po půl roce znovu.

V první sadě využila Ons Jabeur hned v úvodním gamu možnost prolomit Karolínin servis a následně velmi jistě kontrolovala své podání a po půl hodině zapsala set pro sebe.

Karolína našla recept na hru soupeřky až v průběhu druhé sady, když využila chvil, kdy Ons Jabeur netrefovala první podání. Ke srovnání skóre pomohl čtvrtý využitý brejkbol, díky kterému Kája odskočila na 4:1 a následně s přehledem set dopodávala.

Poslední dějství rozhodl zřejmě maratónský game za stavu 2:3, kdy Karolína nedokázala proměnit ani jednu z pěti možností při svém servisu a Ons Jabeur odskočila na stav 2:4. A i když Kája vzápětí kontrovala, přišla v krátkém sledu ještě jedna ztráta podání a následný konec.

Karolína se tak na turnaji, který v roce 2017 vyhrála, loučí už po druhém utkání.

Dohá (Katar), dvouhra, 3. kolo:
Karolína Plíšková (3-ČR) – Ons Jabeur (Tun.) 4:6, 6:3, 3:6
Esa: 4:5. Dvojchyby: 3:3. Brejkboly: 2/6 – 3/10. Vyhrané míče: 81:89. Čas zápasu: 109 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři