Padelový turnaj v Písečné hrál i hvězdný pár Plíšková – Koller

Velmi slavného spoluhráče měla o třetí květnové neděli Karolína při padelovém turnaji v Písečné. Společnost jí dělal bývalý fotbalista a doposud nejlepší střelec české reprezentace Jan Koller.

 

Pro Karolínu se stal padel doplňkem v přerušené sezoně a i díky netradičnímu odvětví se snaží udržovat v kondici a formě. „Padel se liší hlavně odrazy. To, že se může hrát i o sklo, na to si skoro nejde zvyknout. Také je taky trochu divné, když partner podává, já zůstávám na stejné straně. I servis je jiný, podává se spodem. Ale je tam i spousta tenisových prvků, i když raketa je o hodně menší, tak míče jsou stejné,“ popisovala Karolína jedno z prvních setkání s padelem.

To Jan Koller už tento sport už nějaký čas hraje. „Narazil jsem na něj ve Francii, kde se to rozmohlo a je to tam hodně populární. Hraju to tam už asi šestým rokem,“ přiznal. Společně s Karolínou pak čelili dalším převážně fotbalovo-tenisovým dvojicím.

„Kája je dobrá, a už máme spolu zkušenost z tenisu, kde jsme spolu hráli jeden exhibiční zápas. A na to že jsme teď spolu hráli poprvé, tak to nebylo špatné. Trochu jsme se tam sice na začátku hledali, ale pak se to docela srovnalo,“ pochvaloval si souhru slavný fotbalista.

Karolína na sebe byla trochu přísnější. „Honza je na mě milý a nenadává mi, když kazím,“ směje se. „Ne, nehrála jsem nejlíp. Je pravda, že se s tím sportem seznamuji čím dál víc. Ale nemůžu říct, že bych v tom byla až tak dobrá, padelová hráčka ze mě nebude,“ dodává.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři