Letní tenisové kempy budou! Kája a Kristýna připravují hned čtyři turnusy!

Turnaje jsou v nedohlednu, ale na všem se dá najít něco dobrého. Letos to jsou kempy pro děti! A pozor! Pro velký úspěch z posledních let budou rovnou čtyři.

 

Stejně jako v předchozích letech se během čtyřdenního programu děti setkají s řadou významných osobností ze světa sportu i kultury. Co je ale je podstatné, po celou dobu konání budou Kája i Kristýna osobně přítomné a budou dohlížet na rozvoj tenisových talentů.

„Kemp pořádáme už třetím rokem a letos jsme ho chtěli původně zrušit kvůli olympiádě. Nakonec je to opačně. Je zrušena olympiáda i další turnaje, tak jsme se pro velký zájem rozhodli uspořádat hned čtyři termíny kempu. Moc se na všechny těšíme,“ říká Karolína.

Dětem se budou věnovat profesionální tenisoví trenéři, kondiční specialisté, fyzioterapeut či masér. Také skladba jídelníčku bude perfektně vyvážená a pestrá, navržená podle nutričních odborníků: „Času máme, že nevíme co s ním. Tak se na vás těšíme! Kdo přijde?“ říkají děvčata.

Přehled termínů Tenisových kempů Karolíny a Kristýny Plíškových:
2. – 5. července
16. – 19. července
30. července – 2. srpna
6. – 9. srpna

Kempy se budou konat na hřištích TK Lokomotiva Praha na Praze 8. Pro pokročilejší děti se na závěr kempu koná turnaj. Každý účastník si z tenisového kempu Karolíny Plíškové odnese upomínkové předměty a vybavení značky FILA. Nebude chybět samozřejmě ani fotograf či kamery.

Cena kempu je 9900 korun. Přihlášky je možné posílat do konce května na mail: prasilova@playersmanagement.cz

Kontaktní osoba:
Ing. Věra Prášilová
tel: 602 258577
TK Lokomotiva Praha, Pod plynojemem 164, Praha 8, 180 00

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři