Karolína vyhrála Livescore Cup, Kodeš od ní dostal šampaňské

Návrat po koronavirové pauze zvládla Karolína s bravurou. Na exhibičním klání LiveScore Cup, který pořádal její manžel a manažer Michal Hrdlička, neztratila ani set a ve finále přehrála překvapivou finalistku Terezu Martincovou ve dvou setech 6:2 a 6:4.

„Každý vyhraný turnaj je dobrý, i když je to trošičku jiný turnaj, než bych chtěla vyhrát. Ale pořád je to výhra, a to se počítá. Odehrála jsem tady tři kvalitní zápasy. Je na čem stavět a jako příprava to bylo dobrý,“ říkala Karolína po konci podniku, který se hrál na antukových kurtech na Štvanici.

Kája cestou do finále přehrála ve skupině Barboru Strýcovou i Kateřinu Siniakovou. Ve finále pak s Terezou Martincovou sehrály duel, který skončil těsně před průtrží mračen. „Konec byl všelijaký, ale jsem ráda, že jsme to stihly a nebylo přerušeno,“ smála se Karolína.

Ještě před zápasem se Káje dostalo velké cti a zároveň milého momentu, když přítomnému Janu Kodešovi předala láhev šampaňského na počest jeho prvního vítězství na Roland Garros před 50 lety.


LiveScore Cup 2020, antuka, Praha

Základní skupina:
Ka. Plíšková – Strýcová 7:5, 6:1
Ka. Plíšková – Siniaková 6:1, 6:0

Finále:
Ka. Plíšková – Martincová 6:2, 6:4

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři