Na US Open poletím. Kdo má rád tenis, bude tam taky, říká Karolína

Grandslamové US Open se s největší pravděpodobností uskuteční. Organizátoři oznámili, že počítají s původním termínem 31. srpna do 13. září. A Karolína potvrdila, že New Yorku chybět nechce.

Zatímco řada tenistů a tenistek stále váhá, zda se na tradiční grandslamové klání v USA vypravit, Karolina má jasno. „Jsem nachystaná a určitě poletím. Vždyť už jsem zavřená doma skoro půl roku,“ vyprávěla při exhibičním klíní Tipsport Elite Trophy, kdy svůj tým dovedla z vítězství nad týmem Petry Kvitové.

Karolíně nevadí ani bezpečnostní omezení a chápe i to, že se zřejmě bude hrát bez diváků. „Důležité je začít. Čím dřív se to bude, tím dřív budeme hrát i před lidmi. Když budeme doma čekat, až bude situace stoprocentní, nemusíme se dočkat. S diváky je turnaj lepší, ale kdo má rád tenis, tak by měly jet. Já chci hrát určitě,“ říká Karolína.

Zatím nejsou známa všechny pravidla a omezení, ale Kája vnímá, že v případě účasti by musela strávit nějaký čas v karanténě podstoupit časté testy na koronavirus. To ale podle ní není tak velký problém. „To, že se budeme pohybovat pouze mezi hotelem a areále je logické. Ale pro mě osobně bude nejhorší, že sebou budeme moci vzít jen jednoho člena realizačního týmu.“

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři