Kája zkouší deblovou spolupráci s Karolínou Muchovou. Charita vynesla přes půl milionu

Karolína se svým týmem zakončila domácí tenisovou sérii Tipsport Elite Trophy sice smolně, ale s dobrým pocitem. V duelech se společným týmem Petry Kvitové a Barbory Strýcové uhrála party okolo Karolíny remízu 2:2 a hlavně vybrala na charitativní účely více než půl milionu korun.

 

Kája odehrála během čtyř hracích víkendů čtyři dvouhry a tři čtyřhry a vyzkoušela si také novou spolupráci s Karolínou Muchovou. S ní také na posledním z turnajů vyhrály nad německo-polskou dvojicí Andrea Petkovic – Ida Swiatek 2:0 na sety.

 

„S Muškou si rozumíme mimo kurt, takže se to pak odráží i na kurtu během zápasu,“ pochvaluje si Karolína Plíšková. Pozitivní pocity z nově vytvořeného deblu má i druhá z dvojice. „Kája je jedna z nejlepších tenistek na světě a s jejím servisem je to radost. Rády bychom si spolu zahrály i na turnajích během klasické sezóny a uvidíme, jak nám to půjde,“ dodává Karolína Muchová.

 

Spojení dvou Karolín by mohlo jako jedna z variant vygradovat na olympijském turnaji, který by se měl uskutečnit příští léto v japonském Tokiu.

 

Charitativní klání, které vyneslo 547 600 korun, rozdělí peníze několika projektům i potřebným lidem. Kromě projektu Tipsport pro legendy a natáčení příběhů vynikajících sportovců československé historie do sbírky Paměti národa, poputují peníze i lidem trpícím nemocí motýlích křídel. Díky Karolíně dostane podporu i čtyřletý Vašík Bukovský, který trpí centrálním hypotonickým syndromem v rámci mozečkového syndromu.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři