K týmu Karolíny Plíškové se připojil trenér Sascha Bajin

Novým členem týmu Karolíny Plíškové se stal německý trenér Sascha Bajin . Muž, který v minulosti spolupracoval se Serenou Williamsovou a dovedl ke dvěma grandslamovým titulům Naomi Ósakovou, bude provázet nejlepší českou tenistku v tenisovém roce 2021.

Příprava na novou sezónu začala pro Karolínu už 23. listopadu ve španělské Marbelle. Právě tam se poprvé objevil jako nový člen týmu i Sascha Bajin.

„Věřím, že Karolína je hráčka s obrovským potenciálem a všichni vědí, že je stále jednou z nejlepších na světě. Takže samozřejmě: byl jsem velmi nadšený, když přišla nabídka, která mi umožňuje pracovat s nedávnou světovou jedničkou,“ říká šestatřicetiletý německý odborník se srbskými kořeny.

Sascha Bajin působil několik let jako úderový kouč u Sereny Williamsové. Následně spolupracoval s Naomi Ósakaovou, Kristinou Mladenovičovou a Dajanou Jastremskou.

„Samozřejmě musím věřit, že celý tým bude mít důvěru v naší práci a i samotná Karolína bude mít pocit, že jdeme správným směrem. Ale chtěl bych, aby si byla jistá, že bude tou nejlepší Karolínou Plíškovou, jakou může být. Aby si byla jistá, že je v té nejlepší fyzické i tenisové kondici. Chci se ujistit, že lze zlepšit její mentalitu na kurtu a samozřejmě i ve hře se dá najít pár věcí k vylepšení. Mám pocit, že některé věci lze dělat trochu lépe než doposud. Takové jsou moje plány,“ dodal Sascha Bajin.

První společnou akcí na okruhu WTA by mělo být australské turné na začátku roku 2021.

 

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři