První kolo Australian Open přineslo jasný postup

Karolína vstoupila do grandslamového Australian Open jasným vítězstvím nad Italkou Jasmine Paoliniovou po setech 6:0 a 6:2.

Zápas s Paoliniovou zvládla Karolína velmi přesvědčivě. V první setu se jí podařilo pokaždé prolomit podání soupeřky, sama dobře servírovala a dařilo se jí i posílat na kurt vítězné míče. Paoliniová uhrála první game až v deváté hře zápasu, ale Kája si dál velmi jistě držela svůj servis a po dalším breku na stav 5:2 utkání dopodávala k vítězství.

„Byla jsem agresivní a dobře jsem podávala. Celkově jsem byla uvolněná a mám z toho zápasu dobrý pocit,“ vyprávěla Karolína po utkání. „Myslím, že ona toho moc nemohla udělat, protože já neudělala skoro nic špatně. Navíc jsem hrála rychle, a to jí dělalo problémy. Jsem spokojená, jak jsme to dnes zvládla a teď je potřeba na to jen navázat,“ dodala.

Ve druhém kole bude Karolíninou soupeřkou Daniele Rose Collinsová. Poslední a doposud jediný vzájemný souboj vyhrála před týdnem Američanka na turnaji Yarra Valleay Classic ve dvou tie-breacích.

Australian Open 2021, 1. kolo:

Karolína Plíšková (6-ČR) – Jasmine Paolini (It.) 6:0, 6:2
Esa: 6:0. Dvojchyby: 3:3. Brejkboly: 5/8 – 0/0. Vítezné míče: 15:3. Nevynucené chyby: 17:20. Vyhrané míče: 52:28. Čas zápasu: 51 minut.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři