Karolína už je v Madridu. Snad navážu na výkony ze Stuttgartu, přeje si

Po nepříliš povedených turnajích v průběhu jara se Karolíně podařilo odehrát ve Stuttgartu krásné zápasy s Jelenou Ostapenkovou i světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou. Její cesta skončila ve čtvrtfinále, jak ale Kája přiznala po příjezdu do Madridu, původně přemýšlela i o tom, že oblíbenou štaci v Německu vynechá.

 

„Myslím, že to bylo nejlepší rozhodnutí. Hrála jsem několik dobrých zápasů a měla jsem pocit, že jsem konečně hrála hru, kterou chci hrát,“ vyprávěla Karolína.

Samozřejmě stále bolí hodně bolestivá prohru s Ash Bartyovou, nad kterou Kája vedla ve třetí sadě už 5:3, jenže zápas k vítězství nedopodávala „Ano, to vítězství nad Ashleigh ve čtvrtfinále asi bylo blízko, bylo by to úžasné, kdyby to vyšlo. Ale já si prostě myslím, že můj tenis byl opravdu dobrý. Jen doufám, že na to i dál navážu,“ dodala Karolína.

 

V Madridu čeká Karolínu těžké úvodní kolo proti mladé Američance Coco Gauffové. A bude vůbec první vzájemný zápas obou tenistek. „Ona je určitě jedna z těch vycházejících hvězd a mám pocit, že právě teď je hodně nahoře. Hraje docela dobře. Ale abych byla upřímná, vlastně nevím, jak se jí daří na antuce. Každopádně je to zápas, na který se těším,“ říká Karolína.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři