Spolupráce se rozšiřuje: Conchita Martinez povede Karolínu na plný úvazek

Karolina se po turnaji v Dubaji domluvila na spolupráci na plný úvazek s trenérkou Conchitou Martinez.

„S Conchitou jsme se postupně poznávaly od loňského US Open a s její prací jsem natolik spokojená, že jsem usilovala o spolupráci na plný úvazek. Jsem ráda, že se to podařilo,“ uvedla Karolína.

Spokojenost se spoluprací je oboustranná. „Ta jednání byla jednoduchá, protože Conchitu práce s Karolínou naplňuje a vidí v ní velký potenciál,“ dodává manažer Michal Hrdlička.

Realizační tým se tak zúžil, nadále už v něm nefiguruje Australanka Rennae Stubbs, která Karolíně začala pomáhat loni na podzim a také stála u zrodu spolupráce Conchity s Karolínou. Zároveň také na grandslamových turnajích působila jako komentátorka stanice ESPN. „Rennae jsem poděkovala za kvalitní a přínosnou spolupráci a přeji jí hodně štěstí v osobním i pracovním životě,“ říká Karolína.

Conchita Martinez je wimbledonskou vítězkou z roku 1994 a jako hráčka pětkrát vyhrála Fed Cup. Tenisovému koučingu se začala věnovat po konci aktivní kariéry v roce 2006 a postupně jejich služeb využívaly Shahar Peer, Janet Husárová, Rennae Stubbs či Garbiňe Muguruza. Působila také jako trenérka španělského fedcupového týmu. S Karolínou začala spolupracovat v roce 2018.

Realizační tým dále tvoří kondiční trenér Azuz Simčič, fyzioterapeut Martin Salvador Guzman a mentální kouč Marian Jelínek.

Napište mi zprávu

Všechna pole jsou povinná!

Hlavní partneři

Další partneři